Un botó que enamora, de Pauline Carlioz, ed. Combel



Avui els Ralets ens estàvem tornant a llegir aquest conte ja que és un llibre que ens enamora. La seva autora, Pauline Carlioz, ha sabut explicar, amb gràcia i sensibilitat, una petita i gran història d'amor. Es tracta de com es van conèixer dos personatges encantadors: la senyoreta Enriqueta, una noia molt coqueta, i el senyor Bernat, un noi molt tocat i posat. 

El format del llibre ja ens va cridar l'atenció perquè la seva portada té la curiositat de tenir un forat en forma de cor unit per dos cabdells de llana i, a més a més, per obrir-lo, hem de descordar un botó.

Quan volem començar a llegir veiem que hi ha dues històries: per una banda, tenim el conte de l'Enriqueta i, per l'altra, la d'en Bernat. Cadascuna ens explica com són, què els hi agrada i el problema que han tingut amb el botó dels seus abrics respectius. 

I, evidentment, els dos contes s'uniran en un de sol gràcies a un petit botó que permet que aquests dos personatges trobin l'amor i no pensin en descosir-se mai l'un de l'altre. 

Si sou com nosaltres, els Ralets, que creiem que existeixen els finals feliços i l'amor vertader, no deixeu de llegir aquest conte, ja que un somriure apareixerà un cop veieu com acaba (i comença). 

I si voleu conèixer més històries d'amor podeu consultar la nostra llista a Pinterest: https://www.pinterest.es/raletsllibres/històries-damorhistorias-de-amor-llibres-infantils/

Fitxa tècnica: 

Títol: Un botó que enamora 
Autor: Pauline Carlioz
Editorial: Combel 
Edat: a partir de 3 anys
Isbn: 9788498255850 (ed. català); 9788498255843 (ed. en castellà) 
PVP: 19.50 €











Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Marcel·lí de Sempé (Editorial Blackie Books)

L'escola. Llibres infantils

L'Àlex i el ratolí de corda, de Leo Lionni, ed. Kalandraka