Llibres per a nens de 0-2 anys

Els petits de la casa també tenen els seus llibres preferits. 
Segurament els grans estan tan preocupats per les seves primeres lectures que arribaran a la llibreria preguntant què poden comprar per a un nen de 13, de 21 o de 7 mesos exactament, ni un mes més ni un de menys. Com per a totes les edats, els llibres només especifiquen si són per a majors de 36 mesos si contenen alguna peça petita. 
Segons la nostra humil opinió, us recomanem per a aquesta franja d'edat: 

Llibres tovets. Els llibres de tela i de bany són els primers que tindran els petits de la casa. 


Als Ralets ens agraden especialment els tovets de l'editorial Combel, destacant:

Animals  de A. Ferri:

 

Editorial: Combel. Disponible en català i castellà
Isbn: 9788498259599
PVP: 10,90€
Us adjuntem el video de l'editorial que ens mostra com és el llibre:



Per si us agraden els tovets de bany, nosaltres sempre juguem amb la col·lecció Al fons del mar de l'editorial Todolibro. Cadascun conté un petit animalet (estrella de mar, cavallet, pop i dofí) que, summergit a l'aigua, llença un raig a qui no estigui preparat. 



Editorial: Todolibro. Disponible en català y castellà
PVP: 6,99€

- Com a llibres de cartró, us voldríem presentar L'erugueta goluda amb titella d' Eric Carle (ed. Kókinos). Aquest àlbum clàssic que tracta d'una petita eruga que creix i es converteix en una bonica papallona pot explicar-se gràcies al titella de dit. Així, el personatge ens ensenya les números i fruites, al mateix temps que ens explica, de manera reduïda, el conte clàssic. És un llibre joc que, a més, provoca el somriure del petit observador.  


PVP: 12€
ISBN: 9788492750306
Editorial: Kókinos (ed. en català i en castellà)




- Llibres de sons. Fa un parell d'anys que triomfen els llibres de M. Billet. Aquesta sèrie, traduïda de l'editorial francesa Gallimard (http://www.gallimard-jeunesse.fr/Catalogue/GALLIMARD-JEUNESSE/Mes-petits-imagiers-sonores) ensenya als més petits els sons reals de les joguines, la natura o dels instruments, amb la particularitat que són fàcils d'agafar, de cartró, amb interruptor (petita millora que agrairan els més grans) i amb un cercle de tacte diferent perquè sigui fàcil localitzar el lloc d'on surt el so, treballant així la psicomotricitat.  






Editorial: Timun Mas (castellà) y Estrella Polar (català)
PVP: 9,95€











Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Marcel·lí de Sempé (Editorial Blackie Books)

L'Àlex i el ratolí de corda, de Leo Lionni, ed. Kalandraka